Skolemad

Skørping Skole indgår i et samarbejde med Skørping Idrætscenter, som tilbereder og leverer skolemaden til Skørping Skole i middagspausen kl. 11.45.

Skørping Idrætscenter har efter anvisninger fra diætist Janne Møller sammensat en række retter, hvor der er fokus på det sunde og fulde måltid.

Janne Møller skriver om sammensætningen:

Der er taget udgangspunkt i de officielle anbefalinger, hvor der stilles krav til indhold af fibre i brødet, mængden af frugt og grønt, fedtindhold samt sukkerindhold.

Desuden bliver der i Skørping Skoles skolemad stillet krav til energiindholdet i de retter, der bliver udbudt, dette sikrer, at eleverne på skolen vil få den energi, de har behov for.

Det anbefales, at mellem 25-35 % af den samlede energi skal komme fra middagsmåltidet. Derfor indeholder retterne mellem 2100 kJ til 2600 kJ, da dette er behovet for børn mellem 7-15 år. Desuden er der lavet enkelte delmåltider, som ikke kan udgøre et helt måltid, men kan være et supplement til madpakken.

Bestilling og betaling foregår via Skørping Idrætcenters hjemmeside (www.skoerpingidraetscenter.dk) under menupunktet ”Skolemad Skørping Skole - Bestil her”. Herefter videresendes man til kontooprettelse, login og bestillingsmenu. Yderligere beskrivelse af vilkår, retter, bestilling og betaling kan også læses her.

Bestillingen af dagens skolemad kan foretages indtil kl. 7.30. Herefter lukker dagens bestilling. Maden leveres på skolen kl. 11.45 og udleveres gennem skoleboden.

Skoleboden udbyder et mindre varesortiment (frugt og brød samt drikkevarer) med henblik på kontant salg i både 10-pausen og 12-pausen.

Er der spørgsmål til bestilling eller betaling, skal administrator for www.Frokostbutikken.dk kontaktes på 70 22 29 10.

Er der spørgsmål til madens pris, sammensætning, tilberedning eller levering, så kontaktes centerleder Bjarne Kræmer på 98 39 17 66.