Vi arbejder på flere fronter med skolens internationale dimension. Vi har venskabsskoler i Frankrig, Serbien og Kina og vi er med i et Erasmus+projekt sammen med skoler fra Spanien, Polen og Italien. Erasmusprojektet løber i to år og handler om udvikling og udveksling af innovative undervisningsmetoder. Du kan læse mere på projektets hjemmeside

 

 

 

Derudover har vi et valghold for udskolingseleverne kaldet “International dimension”, der arbejder fokuseret med det internationale, og som bl.a. har udvekslet elever med vores franske venskabsskole.

 

   
De franske elever der var på besøg i foråret 2015

 

Vi har også et valghold i kinesisk og arbejder på at udvide samarbejdet med vores kinesiske venskabsskole. Relationen til Kina er koordineret med Støvring Gymnasium, der gennem længere tid har haft samarbejde med Kina, samt med Confucius institute ved Aalborg Universitet.   


Baggrunden for at vi har fået en venskabsskole i Serbien, er vores relation til kunstneren Maria Dubin. Maria er kunstnerisk leder på et projekt i Serbien og har formidlet vores kontakt til den serbiske skole. Væggene på den serbiske skole er flere steder udsmykket med Maria Dubins søheste, præcis som de er på Skørping Skole.


Skoleleder Peter Hansen og Viceskoleleder Hanne Larsen blev interviewet til Serbisk radio, da de besøgte landet i september 2015